Vi söker sommarvikarier

 

Vill du jaga nyheter i sommar? På Norrbottens media får du jobba med NSD och Norrbottens-kuriren i ett län som aldrig sover.

Vi strävar efter att vara norrbottningarnas självklara val och för att vara det krävs att vi är relevanta och finns nära läsarna. Våra läsare ska få de lokala nyheterna först och de ska också få de bästa nyhetsuppföljningarna oavsett publiceringskanal. På sommaren behöver vi vikarier med ett eget driv, som är beredda att ta ansvar och som vill nå ut till läsarna.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö och i högt tempo. B-körkort är ett krav för de flesta tjänsterna, det är även journalistutbildning eller erfarenhet av journalistiskt arbete.

Om tjänsterna
Under sommaren kommer vi i Luleå behöva vikarier för våra reportrar, webbredaktörer, insändar- och familjeredaktörer, nöjesredaktör, kulturredaktörer och sportreportrar.

I Gällivare, Kiruna och Kalix/Haparanda kommer vi att behöva reportrar.

Det förekommer kombinationer av flera tjänster.

Om oss
Norrbottens Media är ett framåtlutat mediehus som är inne i en mycket stark utvecklingsfas. Under 2018 har Norrbottens Media nominerats som en av tre kandidater till både Årets dagstidning och Årets lokala mediehus. Vår värdegrund genomsyrar vårt dagliga arbete där vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans!

Placeringsort
Luleå, Haparanda/Kalix, Gällivare eller Kiruna.

Ansökning
Sista ansökningsdag: 15 februari 2019.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: “sommarvikariat redaktion”.

I din ansökan ska det tydligt framgå om du har B-körkort och om du har journalistutbildning. Skicka gärna med arbetsprov.

Frågor
Åsa Junkka, redaktionschef, 0920-26 30 32, asa.junkka@norrbottensmedia.se.
Facklig företrädare. Tommy Lundqvist, 0920-26 30 31, tommy.lundqvist@norrbottensmedia.se

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden.
Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16–80 år, enligt Sifo/Orvesto).