Vi söker reportrar

 

Är du en kreativ och nyfiken journalist som söker nya utmaningar? Vi söker just nu nya kollegor för fast anställning till redaktionen i Luleå som gör NSD och Norrbottens-Kuriren.

Vi ser gärna att du trivs med att jobba i en kreativ miljö och i högt tempo. B-körkort och journalistutbildning är ett krav.

2 sportreportrar

Om tjänsten – sportreporter
Norrbotten har ett rikt idrottsliv med många elitlag och svenska mästare och engagerade föreningar. Som sportreporter blir du en del i ett team på sex personer som bevakar idrotten ur olika infallsvinklar. Det handlar om nyhetsarbete, matchrapportering men också längre intervjuer och filmklipp. Vi utgår från digital publicering och för dig är det naturligt att rapportera direkt och att använda dig av sociala medier för att hitta rätt läsare.

1 Reporter/Onlineredaktör

Om tjänsten – reporter/onlineredaktör
Vi strävar efter att vara norrbottningarnas självklara val och för att vara det krävs att vi är relevanta och finns nära läsarna. Våra läsare ska få de lokala nyheterna först och de ska också få de bästa nyhetsuppföljningarna.

Om oss
Norrbottens Media är ett framåtlutat mediehus som är inne i en mycket stark utvecklingsfas. Under 2018 har Norrbottens Media nominerats som en av tre kandidater till både Årets dagstidning och Årets lokala mediehus. Vår värdegrund genomsyrar vårt dagliga arbete där vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans!

Vi erbjuder
En arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer, friskvårdsbidrag m.m. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag. Norrbottens Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor som tillsammans ständigt utvecklar och förfinar vår verksamhet och interna kultur.

Placeringsort
Luleå

Ansökning
Sista ansökningsdag: 16 december 2018.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: “sportreporter” eller “reporter/onlineredaktör”.

Frågor
Lenitha Andersson-Junkka, redaktionschef, 0920-26 30 11, lenitha.andersson-junkka@norrbottensmedia.se.
Facklig företrädare. Tommy Lundqvist, 0920-26 30 31, tommy.lundqvist@norrbottensmedia.se

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden. Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16–80 år, enligt Sifo/Orvesto).