Vi söker reporter till Gällivare

 

Vill du bli vår nya reporter i Gällivare? På Norrbottens Media får du jobba med både tidningar och sajter i ett län som aldrig sover.

Vi strävar efter att vara norrbottningarnas självklara val och för att vara det krävs att vi är relevanta och finns nära läsarna. Våra läsare ska få de lokala nyheterna först och de ska också få de bästa nyhetsuppföljningarna oavsett publiceringskanal. Nu söker vi en reporter med eget driv med placering i Gällivare.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav, det är även journalistutbildning eller erfarenhet av journalistiskt arbete. Lokalkännedom är meriterande.

Om tjänsten
Norrbottens Media har lokalkontor på flera orter i Norrbotten. I Gällivare kommer du att arbeta tillsammans med den reporter som redan arbetar på plats. Tillsammans bevakar ni kommunens alla delar, från politik och näringsliv till att komma nära människorna som bor på orten. Ni kombinerar en bevakning för de som bor i Gällivare med att lyfta frågor så de berör fler i länet. Din journalistik ska beröra, skildra och granska.

Vi publicerar texter, bilder och video och förväntar oss att du kan leverera alla delar.

Du utgår från Gällivare kommun, men andra bevakningsområden kan komma att bli aktuella, både geografiska och kopplat till ämnesområden.

Tjänsten är tillsvidare.

Om oss
Norrbottens Media är ett framåtlutat mediehus som är inne i en mycket stark utvecklingsfas. Under 2019 utsågs Norrbottens Media till årets dagstidning som ett resultat av detta. Vår värdegrund genomsyrar vårt dagliga arbete där vi är lyhörda, resultatinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi är förlåtande, toleranta och inkluderande. Dessutom har vi kul tillsammans!

Placeringsort
Gällivare

Ansökning
Sista ansökningsdag: 12 maj 2019.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: “Reporter Gällivare”.

I din ansökan ska det tydligt framgå om du har B-körkort och om du har journalistutbildning. Skicka gärna med arbetsprov om du inte arbetet hos oss tidigare.

Frågor
Åsa Junkka, redaktionschef, 0920-26 30 32, asa.junkka@norrbottensmedia.se.
Facklig företrädare. Tommy Lundqvist, 0920-26 30 31, tommy.lundqvist@norrbottensmedia.se