Norrländska Socialdemokraten

 

Vi skriver för norrbottningarna som vill veta mer om vad som händer i hela länet. Norrländska socialdemokraten är länets största tidning och har funnits sedan 1918.

Hej Peter Lindvall

Berätta om NSD!
NSD är Norrbottens största tidning både i print och i webb. Det är hela länets tidning och vi bevakar hela Norrbotten med våra åtta lokalredaktörer i Boden, Kiruna, Gällivare, Kalix och Haparanda. På Luleåredaktionen har NSD sju anställda.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det finns flera delar. Att bevaka ett så stort län som Norrbotten är fantastiskt roligt och omväxlande. Mötet och kontakten med alla våra läsare ger massor av energi och gör att NSD blir bättre för varje dag. Som nyhetsredaktör är det en ynnest att arbetsleda alla duktiga reportrar och redaktörer över hela länet.

Varför tycker du det är viktigt att bevaka, och förmedla vad som är viktigt i länet till våra läsare?
Vi vill ge läsarna alla viktiga nyheter och de läsvärda reportagen. Vi ska främja demokratin, granska makten och stå på den lilla människans sida. NSD vill också överraska, underhålla och ge läsarna det de inte hade en aning om att de ville läsa. Vi ska vara, och är, hela Norrbottens tidning och viktigaste nyhetsförmedlare.

Peter Lindvall, nyhetsredaktör och ansvarig utgivare NSD Print.

NSD

Norrländska Socialdemokraten, NSD, grundades 1919 och är i dag Norrbottens största dagstidning. Förutom centralredaktionen i Luleå finns redaktioner i Boden, Kalix, Kiruna, Gällivare och Haparanda. www.nsd.se

Kundtidningar

Låt oss hjälpa dig med ditt företags kundtidning, broschyr, folder eller andra trycksaker. Hos oss jobbar nyskapande formgivare  och skribenter. Vi kan ta hand om allt från innehållsproduktionen, den grafiska formgivningen och trycket av din produkt.

Distribution

Behöver du leverera någonting till dina kunder i Norrbotten? Det kan vi hjälpa dig med sex nätter i veckan, året runt. Vi delar ut morgontidningar, bilagor, magasin, brev och paket. Våra distributörer kör 1.000 mil per natt över hela Norrbotten, och vi når nästan alla norrbottningars brevlådor.

Tryckeri

Behöver ditt företag eller organisation trycka en egen tidning eller bilaga? Då är vi rätt samarbetspartner. Vårt tryckeri är ett av norra Sveriges modernaste med en kapacitet på 45.000 tidningar per timme och en tryck-kvalitet som är på högsta nivå.