Norrbottens Affärer

Vi bevakar näringslivet i Norrbotten dygnet runt, varje dag, året om. Vi är på plats där det händer och lyfter goda nyheter för just din bransch. Har du och ditt företag något spännande på gång? Hör av dig till oss på Norrbottens Affärer.

Näringslivssajt

150.000 sidvisningar i veckan och täta uppdateringar dygnet runt. Det gör vår näringslivssajt till Norrbottens största. Här har du som vill nå ut till andra företag en helt unik möjlighet att träffa rätt. Besök sajten norrbottensaffarer.se

Vi finns i hela Norrbotten

Varje dag ger vi dig heta näringslivsnyheter på webben. Sex gånger per år stärker vi produkten med härliga printtidningar, strategiskt utplacerade i hela Norrbotten. Vill du synas på rätt plats?

Nästa nummer 9 mars

Det går bra nu… Norrbotten har aldrig haft så låg arbetslöshet, företag expanderar och nya kommer till. Är du i behov av att rekrytera mer personal eller berätta att du gjort en stjärnvärvning? Då är kommande nummer av Norrbottens Affärer rätt plats! Tidningen kommer att innehålla mängder med reportage om rekryteringsbehovet som finns i Norrbotten och det blomstrande näringslivet.

Norrbottens största och bästa näringslivstidning!

Vill du synas på rätt plats och i rätt tid? Kontakta Frida Öström så berättar hon mer.

Sabina Nilsson

Reporter – ansvarig Norrbottens Affärer
073-032 59 19

Christoffer Sundström

Digital mediesäljare
0920-26 27 80
070-385 99 80

Frida Öström

Mediesäljare/kundtidningar
0920-26 27 44
070-644 21 44