Norrbottens Affärer

Norrbottens Affärer bevakar och berättar om näringslivet i Norrbotten varje dag, året om. Vi håller dig uppdaterad om den spännande utvecklingen i länet och ger dig koll på olika branscher och företag, stora som små. Har ditt företag något intressant på gång? Hör gärna av dig till oss!

Nästa nummer 18/10

Kommande nummer för Norrbottens Affärer är ute den 18 oktober, då på temat Motor och transport. Vill du läsa näringslivsnyheter redan nu? Du hittar alltid våra senaste nyheter på www.norrbottensaffarer.se

Vill ditt företag synas i Norrbottens Affärer? Kontakta Jonas Nyman på 070-884 16 75 så berättar han mer.

Få näringslivsnyheter till din e-post
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, för att ta del av ännu fler nyheter.

Kommande nummer 2019

Motor och transport 18/10

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Hotell, restaurang och handel 15/11

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

“Jag träffar företagare i alla möjliga branscher och efter varje möte har jag fått reda på saker jag inte visste tidigare. Det är otroligt stimulerande och spännande.”

Redaktör Sabina Nilsson

Sabina Nilsson

Reporter – ansvarig Norrbottens Affärer
073-032 59 19

Jonas Nyman

Mediesäljare 
0920-26 27 89
070-884 16 75

Mari-Anne Nilsson

Mediesäljare
0920-26 27 45
070-313 60 28

Christoffer Sundström

Mediesäljare
0920-26 27 80
070-385 99 80

”Norrbottens Affärer synliggör länets hjältar”

Hej Daniel Sjöberg, du är försäljningschef på Telia i Luleå och läsare av Norrbottens Affärer. Vad gillar du bäst med tidningen?
Norrbottens Affärer har alltid intressanta och aktuella reportage om den spännande utvecklingen i länet. Personligen tycker jag att det är inspirerande att läsa och hålla sig uppdaterad om vad som händer på företagsmarknaden och hur viktig digitaliseringen är för företagens fortsatta tillväxt, säger han.

Varför tycker du det är viktigt att det finns en sajt för näringslivet i Norrbotten?
Norrbottens Affärer är viktigt ur flera aspekter men framför allt tycker jag att de lyckas bra med att fånga upp och synliggöra nyheter om länets hjältar – företagarna med sina företag. Allt ifrån startups till de större börsnoterade bolagen.

Vad vill du veta och läsa mer om?
Jag läser gärna mer om länets digitala industri och om intressanta strategiska samarbeten mellan företagen i norra Sverige. Det skulle även vara intressant att läsa mer om hur kommunerna i norra delarna av landet arbetar med smarta/uppkopplade och hållbara städer, säger Daniel Sjöberg.

Daniel Sjöberg, försäljningschef Telia Luleå.

”Det händer så otroligt mycket inom näringslivet”

 

Hej Sabina Nilsson, du är redaktör & ansvarig utgivare för Norrbottens Affärer. Berätta om Norrbottens Affärer!
Norrbottens Affärer är länets största näringslivstidning och sajt. Varje dag uppdaterar vi norrbottensaffarer.se med de senaste näringslivsnyheterna i Norrbotten. Och sex gånger per år kommer vår fullmatade tidning ut till alla som prenumererar på NSD, Kuriren eller Piteå-Tidningen.

Varför tycker du det är viktigt att bevaka näringslivet i länet?
Det händer så otroligt mycket inom näringslivet i Norrbotten hela tiden. Vi vill lyfta detta och sprida det till alla som bor och/eller verkar här. Vi berättar om allt ifrån nya etableringar, satsningar och affärer till events, utmärkelser och spännande storys om näringslivsprofiler. Det känns viktigt att berätta om allt kul som är på gång.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att jag får lära mig så mycket nytt hela tiden. Jag träffar företagare i alla möjliga branscher och efter varje möte har jag fått reda på saker jag inte visste tidigare. Det är otroligt stimulerande och spännande.

Sabina Nilsson

Reporter – ansvarig Norrbottens Affärer
073-032 59 19