Medierådgivning

Att marknadsföra sig i dagens komplexa medielandskap är mer krävande än någonsin. Vi hjälper dig att göra det svåra enkelt – så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast i din verksamhet. Vår kunskap, erfarenhet och vårt utbud av mediekanaler gör att vi kan skapa den mest effektfulla marknadsföringen – anpassad för just ditt företag.

Strategi

I vår medierådgivning går vi tillsammans med dig igenom alla viktiga delar för att guida dig rätt inom kommunikationsdjungeln. Vi analyserar din marknad, dina kunder och dina möjligheter och väljer omsorgsfullt bästa lösningarna för just dig.

Koncept

Varje dag gör du som företagare massor av gott, massor av smarta lösningar för dina kunder. För att stötta dig vill vi hjälpa dig att hitta koncept som dina kunder minns och tydligt kopplar samman med dig. Ett bra koncept håller oavsett vilken kanal, plats eller event du väljer.

Hej Malin!

Du jobbar med medierådgivning, vad gör man då?
Jag hjälper företag att synas med sin marknadsföring i rätt kanaler.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Mötet med alla människor, vår breda produktportfölj och att vi har så roligt på jobbet.

Ditt bästa tips till den som vill marknadsföra sitt företag, men inte vet riktigt hur de ska gå tillväga?
Börja med att svara på frågan; vilka vill vi nå ut till och vad är vårt budskap? Då blir det lättare att veta var, när och hur ni ska synas med er marknadsföring. Och vi på Norrbottens Media hjälper er att hitta mixen mellan att kombinera print tillsammans med det digitala.

Malin Andersson

Mediesäljare
0920-26 27 32
070-640 75 20