Marknadsföring

Vill du ha hjälp med att komma igång eller att ta nästa steg i din marknadsföring? Vi hjälper dig att skapa kommunikation som ger bäst effekt för ditt företag. Tillsammans analyserar vi din marknad och dina kunder för att hitta möjligheter och lösningar.

Plattformar

Vill du synas på webben, i mobilen, i print eller på en digital skylt – eller varför inte kombinera dem alla? Vi har kanalerna och plattformarna, tillsammans kommer vi fram till vilket koncept som passar ditt företag.

Nya idéer

Event, kundträffar, marknadsundersökningar – det finns massor av sätt att nå ut till sina kunder i dag. Vi har många idéer och spånar gärna vidare med dig. Kontakta oss så berättar vi mer.

”Samarbetet ger jag ett stort MVG”

Vad tycker egentligen Cerveras kunder om butiken? Det ville Norrbottens Medias Monika Strand hjälpa Cervera att ta reda på. Hon besökte butiken på Storheden i Luleå en lördag och gjorde en marknadsundersökning.

– När Monika presenterade idén tyckte jag att det lät jättebra, det var som taget ur mina tankar. Jag gillar att göra lite annorlunda saker, det är en hård kamp att tävla med alla olika aktörer i dag. Ett event eller en happening i butik är ett jättebra sätt för att få reda på vad kunderna tycker, säger Krister Boman, butikschef Cervera Storheden.

Hur gick själva genomförandet till?
– Jag och Monika tog fram frågeställningarna tillsammans, utifrån om kunderna hade sett våra annonser, vad de tycker om våra butiker och personal. Vi hade även ett pris som lockade de som deltog.

Hur har ert samarbete med Norrbottens Media varit annars?
– Inför 2018 bestämde jag mig för att göra ett kraftigt vägval, att gå till en kanal som har allt: digitalt, print och skyltar. I dag har jag bara en kontaktperson hos Norrbottens Media, det avlastar mig och bidrar till en enkelhet i mitt dagliga arbete. Hittills har det gett ett väldigt bra utfall. Vi har hittat en bra mix för att synas på flera plattformar. Samarbetet ger jag ett stort MVG, jag är jättenöjd, säger Krister Boman.

“Annonseringen ger drag i kassalådan”

Ica Kvantum är familjeägt sedan 1991. Lika länge har de annonserat i Norrbottens Medias kanaler.
– Vi har ett långt och gott samarbete. När vi annonserar en bra grej i NSD och Kuriren blir det drag i kassalådan, säger Daniel Andersson.

Norrbottens Media har en buffé av annonseringsmöjligheter och kan skräddarsy de bästa lösningarna för varje behov. Oavsett om det handlar om varumärkesbyggande, print- eller digitala annonser.

– När det digitala kom in i bilden har vi även börjat lägga en del av vår marknadsföring på webb, mobil och digitala skyltar. Vill man synas ska man absolut annonsera via Norrbottens Media. Med dem når man fram till kunderna, säger Ica-handlaren Daniel Andersson.

Mobil panorama 320×320 px

Mobil panorama 320×320 px

Desktopannonsering

Hej Malin!

Du jobbar med medierådgivning, vad gör man då?
Jag hjälper företag att synas med sin marknadsföring i rätt kanaler.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Mötet med alla människor, vår breda produktportfölj och att vi har så roligt på jobbet.

Ditt bästa tips till den som vill marknadsföra sitt företag, men inte vet riktigt hur de ska gå tillväga?
Börja med att svara på frågan; vilka vill vi nå ut till och vad är vårt budskap? Då blir det lättare att veta var, när och hur ni ska synas med er marknadsföring. Och vi på Norrbottens Media hjälper er att hitta mixen mellan att kombinera print tillsammans med det digitala.

Malin Andersson

Mediesäljare
0920-26 27 32
070-640 75 20