Marknadsföring

Vill du ha hjälp med att komma igång eller att ta nästa steg i din marknadsföring? Vi hjälper dig att skapa kommunikation som ger bäst effekt för just ditt företag. Tillsammans analyserar vi din marknad och dina kunder för att hitta de bästa möjligheterna och lösningarna.

Plattformar

Vill du synas på webben, i mobilen, i print eller på en digital skylt – eller varför inte kombinera dem alla? Vi har kanalerna och plattformarna, tillsammans kommer vi fram till vilket koncept som passar ditt företag bäst.

Nya idéer

Event, kundträffar, marknadsundersökningar – det finns många nya spännande sätt att nå ut till sina kunder i dag. Vi har många idéer och spånar gärna vidare med dig. Kontakta oss så berättar vi mer.

“Annonseringen ger drag i kassalådan”

Ica Kvantum är familjeägt sedan 1991. Lika länge har de annonserat i Norrbottens Medias kanaler.
– Vi har ett långt och gott samarbete. När vi annonserar en bra grej i NSD och Kuriren blir det drag i kassalådan, säger Daniel Andersson.

Norrbottens Media har en buffé av annonseringsmöjligheter och kan skräddarsy de bästa lösningarna för varje behov. Oavsett om det handlar om varumärkesbyggande, print- eller digitala annonser.

– När det digitala kom in i bilden har vi även börjat lägga en del av vår marknadsföring på webb, mobil och digitala skyltar. Vill man synas ska man absolut annonsera via Norrbottens Media. Med dem når man fram till kunderna, säger Ica-handlaren Daniel Andersson.

Daniel Andersson, Ica Kantum Luleå.

Mobil panorama 320x320 px

Mobil panorama 320x320 px

Desktopannonsering

Hej Malin!

Du jobbar med medierådgivning, vad gör man då?
Jag hjälper företag att synas med sin marknadsföring i rätt kanaler.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Mötet med alla människor, vår breda produktportfölj och att vi har så roligt på jobbet.

Ditt bästa tips till den som vill marknadsföra sitt företag, men inte vet riktigt hur de ska gå tillväga?
Börja med att svara på frågan; vilka vill vi nå ut till och vad är vårt budskap? Då blir det lättare att veta var, när och hur ni ska synas med er marknadsföring. Och vi på Norrbottens Media hjälper er att hitta mixen mellan att kombinera print tillsammans med det digitala.

Malin Andersson

Mediesäljare
0920-26 27 32
070-640 75 20