Vi söker medarbetare för vikariat

 

Om tjänsterna
Är du en kreativ och nyfiken journalist som söker nya utmaningar? Vi söker just nu nya kollegor i Luleå till vår redaktion på Norrbottens Media som producerar NSD och Norrbottens-Kuriren. Vi har både längre och kortare vikariat med start i slutet av augusti.

  • Allmänreporter
  • Onlineredaktör
  • Sportreporter

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är utbildad journalist och har b-körkort men framför allt att du trivs med att jobba i en föränderlig miljö och i högt tempo.

Vi erbjuder
En arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer, friskvårdsbidrag m.m. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag. Norrbottens Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor som tillsammans ständigt utvecklar och förfinar vår verksamhet och interna kultur.

Placeringsort
Luleå.

Ansökning
Sista ansökningsdag: 18 augusti 2018.
Skicka din ansökan med personligt brev, cv och referenser till: jobb@norrbottensmedia.se
Märk ansökan med: ”allmänreporter”, “onlineredaktör” eller “sportreporter”.

Frågor
Frågor besvaras av redaktionschef Lenitha Andersson-Junkka, 0920-26 30 11
samt journalistklubbens ordförande Tommy Lundqvist, 0920-26 30 31.

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden. Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16–80 år, enligt Sifo/Orvesto).