Google Ads

Google är världens mest använda sökmotor. Vill du synas på Google och nå ut till de kunder som efterfrågar just det ni erbjuder? Vi hjälper dig gärna att få fler besökare till din webbplats, nå rätt målgrupp och öka din försäljning via Google Ads. Tillsammans kan vi skapa och utforma din annons för att få allra bäst effekt.

Vad är Google Ads?

Google Ads är de betalda annonsplatserna som syns högst upp, till höger eller längst ned när du söker något via sökmotorn Google. Annonsplatserna är synbara på desktop, mobil och surfplatta. Din annons syns när användarens sökord överensstämmer med dina sökord.

En av många fördelar med Ads är att du endast betalar för de klick som användaren faktiskt gör. Du kan sätta en budget och sedan komma igång med din annonsering. Du får dessutom tillgång till resultatrapporter för att kunna mäta din annons.

Varför Google Ads?

%

Klickar på en sponsrad länk

%

Så många når du

  • Passar alla företag oavsett storlek.
  • Budgeten väljer du själv.
  • 58 % har klickat på en sponsrad länk.
  • Du når 91 % av de som söker efter dina produkter och tjänster på internet.
  • Allt är mätbart, du kan se exakt vilket resultat kampanjen gett.

Annonseringen är geografiskt anpassad för att du sak nå rätt målgrupp med din annonsering. Oavsett hur många som ser dina annonser betalar du endast när någon klickar på just din annons.

Hej Christoffer!

Du jobbar som mediesäljare med fokus på digital marknadsföring och Google Ads, vad gör man då?
Jag jobbar från ett helhetsperspektiv när det gäller digitala marknadsföringskampanjer. Det börjar med att vi går igenom företagets behov, varför de finns till och för vem de gör något som förbättrar deras kunders tillvaro. Ett exempel kan vara att företagets kunder ser en intresseväckande banner på våra sajter och därför söker upp vår företagskund digitalt eller i butik.  Det kan även vara att jobba med sökordsoptimering, vilket hjälper människor som aktivt letar efter produkter/tjänster via Google att hitta fram till rätt företag.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Den stora bredden måste jag säga, att vi kan hjälpa allt från en liten frisörsalong till ett stort industriföretag med våra produkter.

Hur beskriver du Google Ads för den som inte är van vid begreppet?
Google Ads är unikt på det sättet att ditt företag träffar kunder som är direkt intresserade och i behov av dina tjänster/produkter samt att du faktiskt bara betalar när kunden klickat sig vidare på just din annons.

Christoffer Sundström

Digital mediesäljare
070-385 99 80