Film och ljud

Den rörliga bilden berättar historier, förmedlar känslor och upplevelser som inget annat medie kan göra. Upplevelsen av den rörliga bilden blir starkare, tydligare och mer effektfull. Våra experter på området vet hur du kan nå fram med ditt budskap. Oavsett om ditt företag behöver en reklam- eller informationsfilm, en Facebook- eller Youtube-video så har vi kompetensen och erfarenheten för att lösa uppgiften.

Youtube

Tittandet på Youtube ökar stadigt och nya målgrupper hittar dit dagligen. Vi kan hjälpa ditt företag med allt från att bedöma om Youtube är rätt plats för dig. Därefter kan vi ta hand om allt från att skapa din egen plats med det innehåll som är rätt för just ditt företag. För dig som vill marknadsföra ditt företag i rätt kontext på Youtube hjälper vi dig med placering av annonser.

Koncept

Varje dag gör du som företagare massor av gott, massor av smarta lösningar för dina kunder. För att stötta dig vill vi hjälpa dig att hitta koncept som dina kunder minns och tydligt kopplar samman med dig. Ett bra koncept håller oavsett vilken kanal, plats eller event du väljer.

Företagsfilmer

Film kan hjälpa till att stärka din närvaro på bland annat Facebook och Instagram. Videoklipp ökar dina följares engagemang och du når lättare ut med ditt budskap.

Ove Johansson

Teknomedia
0920-26 28 39
070-673 17 55