Tidningen Extra

Extra är gratistidningen du får varje torsdag i brevlådan, som bor i Luleå eller Boden. Lokala reportage, krönikor och händelser som sker i ditt närområde. Tveka inte att mejla eller ringa oss med tips eller idéer. Ingenting är för litet eller stort. Vi har de vassaste pennorna, bästa fotograferna och serverar dig ett kreativt innehåll 51 veckor per år.

Vill du annonsera i Extra

Gratistidningen Extra landar hos alla luleåbor och bodensare varje torsdag. Extra vill vara din torsdagskompis som berättar om vad som är på gång i din stad. Hos oss får du även träffa lokala profiler, se bilder från din stad och annonser som är relevanta för dig.

Kontakta våra säljare för att prata annonsering.

”Extra är en snäll torsdagskompis”

Hej Jessica Tervaniemi, du är kommunikatör på Tidningen Extra. Berätta om tidningen!
Extra är bodensarnas och Luleåbornas snälla torsdagskompis som trillar ner helt gratis i brevlådan. Vi bjuder på aktuella händelser, vimmel, exklusiva krönikor och mysiga reportage.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb är mötet med människor och att få höra deras berättelser. I mediehuset är ingen dag den andra lik och oväntade saker kan alltid dyka upp, vilket är väldigt spännande. Sedan är det kul att få träffa kändisar och inspireras av coola människor.

Varför tycker du det är viktigt att uppmärksamma vad som är på gång i Luleå och Boden?
Genom att läsa Extra håller du koll på aktuella händelser och vad som är på gång i din stad härnäst. För visst är det härligt att kunna hänga med i samtalet på fikarasten?

Jessica Tervaniemi

Kommunikatör
0920-26 27 78
070-239 27 33