Se hit! Vi söker dig.

Behöver du nya glasögon och kan tänka dig att vara ansiktet utåt för stans trevligaste optiker? Direkt Optik i Luleå väljer ut tre kandidater som får glänsa i tre par nya glasögon i vinter.

Vill du matcha stilen på dina glasögonbågar till olika kläder? Vill du ge ett par glasögon till din mamma – samtidigt som du får två par glasögon själv, varav kanske ett par heta solglasögon med styrka till våren? Kanske står du inför livets viktigaste jobbintervju och vill förnya ditt utseende.

Nu startar en intensiv jakt på personer som är ute efter nya glasögon.
– Om du blir utvald får du komma till oss och göra en komplett synundersökning där vi går igenom din ögonhälsa och ser vilka olika typer av glasögon du behöver. Sedan väljer vi ut bågar som passar till din stil och vad du vill förmedla. Därefter väljer vi ut de bästa glasen, säger Lena Björnfot, butikschef.

Vad behöver man göra i gengäld?
– Då ställer du/ni upp på bild, för att sedan berätta om upplevelsen av servicen och besöket hos oss, det är enkelt!

Men om man bara behöver ett par glasögon?
– Använder du samma skor till vardags som till fest? Du får tre par och kan välja att behålla alla själv, eller dela de med en vän, säger Lena Björnfot.

Direkt Optik jobbar med kvalitetsprodukter och välkända varumärken. De har helt enkelt något som passar alla, oavsett vad man har för behov.
– De flesta behöver fler än ett par glasögon. Därför är vi jättestolta över vårt koncept 3 för 1. Vi kan tillgodose de flesta behoven för att få en bättre vardag.

För att få chans att vara med på det här unika tillfället e-postar du en bild och motivering om varför Direkt Optik ska välja just dig.
– Vi ser fram emot detta och hoppas att så många som möjligt skickar in en ansökan till oss, hälsar Lena Björnfot.

Kontakta oss

Mejla till redaktionen@tidningenextra.se
Skicka in din ansökan senast 20 december.
Därefter kontaktar Direkt Optik tre stycken utvalda kandidater.

Direkt Optik: 0920-22 77 72

Obs! Detta är ett samarbete mellan Tidningen Extra och Direkt Optik i Luleå.