Digital mediesäljare

Obs! Ansökningstiden har utgått

Norrbottens Media fortsätter att växa och söker nu ytterligare säljare till vårt digitala sälj-team. Vi letar efter dig som lever och andas relationsbyggande försäljning, och optimal leverans till dina kunder. Din bakgrund kan se olika ut, du kan ha flera år inom företagsförsäljning, du kan också ha gjort något helt annat. De avgörande egenskaper vi letar efter är att du delar våra värderingar om försäljning och kunder och att du vill ha ett jobb som är mer för dig än bara ett arbete att gå till. Du har redan, eller har grunden för, ett brinnande intresse för digital marknadsföring, och du vill och klarar kraven för arbeta i en högpresterande grupp med vars mål är att vara ständigt ledande på marknaden.

Arbetsuppgifter
Som digital mediesäljare kommer du att sälja Norrbottens Medias breda portfölj av starka lokala och internationella varumärken.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden är bland annat:

  • Sälja digitala medier och tjänster ur produktportföljen – både egna varumärken och externa säljuppdrag.
  • Bearbeta nya och befintliga kunder, små, mellan och stora företag.
  • Ansvar för hela säljprocessen, från möte till avslut.
  • Budgetansvar.

Du ingår i regionens mest kompetenta digitala säljteam och arbetar sida vid sida med säljare och produktansvariga med mångårig erfarenhet och expertis inom digital marknadsföring.

 

Dina egenskaper

  • Exceptionellt driv och nyfikenhet, i kombination med en stark social och naturligt positiv personlighet.
  • Du är som person noggrann, ansvarstagande och strukturerad – du drivs av att ständigt leverera en större kundnytta än dina kunder förväntar sig.
  • Du triggas av och kan hantera en resultatorienterad arbetsmiljö som präglas av snabba omställningar och flera simultana projekt.
  • Du klarar av att arbeta både i team och enskilt med höga krav på leveransnivå och stundtals hög tidspress.
  • Relevant utbildning och arbetserfarenhet är meriterande men inget krav om du är rätt person.
  • Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tjänsten är tillsvidare och 100 %.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stabila kollektivavtal och anställningsformer, friskvårdsbidrag m.m. Vi satsar långsiktigt på att utveckla och utbilda vår personal och har över tid stora möjligheter till fortsatt karriärutveckling inom koncernen och dess dotterbolag. Norrbottens Media anställer och omger oss endast med de absolut bästa inom våra områden, med andra ord arbetar du tillsammans med ett gäng fantastiska människor som tillsammans ständigt utvecklar och förfinar vår verksamhet och interna kultur.

Norrbottens Media är en del av NTM-koncernen, en av Sveriges största mediekoncerner med över 1700 anställda och verksamhet bl.a. i Norrbotten, Uppsala, Östergötland och Gotland.
I Norrbottens Medias affärsidé ingår att göra Norrbotten till en bättre plats att leva och verka i, främst genom den lokala journalistiken, som är kärnan i vår verksamhet och genom ett CSR-arbete.

Norrbottens Medias produkter läses varje vecka av 90 procent av befolkningen i Luleå/Boden. Veckoräckvidden i hela Norrbotten är 84 procent. (16-80 år, enligt Sifo/Orvesto).  

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 31/8.

Skicka ansökan

Skicka in din ansökan till
rekrytering@norrbottensmedia.se eller via formuläret här nedanför.
Märk ansökan med ”Digital mediesäljare Luleå”
Sista ansökningsdag 31/8 2017.

Frågor besvaras av
Kommersiell affärsutvecklingschef
Linda Nyström, 070-522 80 97

Fackliga frågor
Unionen, Michael Ahl,
070-684 98 48.

Skicka ansökan för digital mediesäljare

[caldera_form id="CF591b02a1a6725"]