Desktop- och mobilannonsering

NSD.se och Kuriren.nu växer sig starkare för varje dag som går. Vi märker att allt fler läsare flyttar sin konsumtion av dagstidningen till webben. NSD.se och Kuriren.nu har över 200.000 unika besökare i veckan. Via våra appar och mobilsajter väljer över 180.000 att besöka oss varje vecka.

Youtube

Tittandet på Youtube ökar stadigt och nya målgrupper hittar dit dagligen. Vi kan hjälpa ditt företag med allt från att bedöma om Youtube är rätt plats för dig. Därefter kan vi ta hand om allt från att skapa din egen plats med det innehåll som är rätt för just ditt företag. För dig som vill marknadsföra ditt företag i rätt kontext på Youtube hjälper vi dig med placering av annonser.

Sociala medier

Hos oss jobbar experter inom marknadsföring på sociala medier. Låt oss hjälpa dig – så att du själv kan koncentrera dig på det du gör allra helst i din verksamhet. Vi har kunskapen som behövs för att din marknadsföring ska sticka ut och nå just dina kunder. Vi hjälper dig även gärna med mer utbildning och kunskap, så att du själv kan ratta dina sociala media framöver.

%

Internet

Svenskar som någon gång använder internet.

%

Youtube

Internetanvändare som någon gång använder Youtube.

%

Sociala nätverk

Internetanvändare som någon gång använder sociala medier.

*Källa: Svenskarna och internet 2017.

Mobil panorama 320×320 px

Mobil panorama 320×320 px

Desktopannonsering

Annonsering

Här har du som kund oändliga möjligheter att presentera din information med bilder, animationer, ljud och text på ett spännande och tilltalande sätt som fångar din målgrupps uppmärksamhet. Bara fantasin sätter stopp för kreativiteten. Om läsaren blir intresserad av ditt budskap räcker det med ett klick för att få reda på mer!

Linda Nyström

Digital försäljningschef
0920-26 27 40
070-522 80 97