Berättelser

Att lägga ner tiden och engagemanget för att hitta rätt ord och ton i kommunikationen kan vara avgörande för din affär. Låt oss sköta den biten medan du ägnar din tid åt det du gör allra helst. Våra kreativa experter sätter orden för ditt företag, budskap eller evenemang oavsett plats eller kanal för publicering.

Native

Vi erbjuder möjligheten att tillsammans med oss – i samma miljö som vår nyhetsbevakning, ge läsaren unika berättelser i ämnen som engagerar den målgrupp ni vill nå. Med denna medielösning levererar vi tillsammans äkta läsvärde samt erbjuder er en unik exponering och möjlighet att bygga både varumärke och trovärdighet i er målgrupp.

Vad är en native?

  • En berättelse som engagerar målgruppen.
  • En native ska inte uppfattas som reklam utan som läsvärt innehåll.
  • Tydligt annonsmärkt redaktionellt material som efterliknar samma utformning som resten av innehållet på våra nyhetssajter.

Ingång mobil nyhetssajt

Artikelnivå mobil nyhetssajt

Ingång desktop nyhetssajt

Hej Jimmy!

Du jobbar med försäljning av native, vad är det?
Den nya typen av marknadsföring, så kallad native, handlar om berättelser. I en artikel kan till exempel en kund få berätta om hur de lyckats genom att använda sig av ditt företag, ge tips och råd inom ett specifikt ämne eller framhålla en lyckad medarbetarenkät där du som företag styr innehållet. Den publiceras sedan annonsmärkt i en redaktionell miljö både på webb och print eller enligt önskemål.

Kan du ge ett par konkreta exempel?
Om du vill bygga om din altan i sommar så skulle du uppskatta att läsa om tio tips från en byggfirma som säljer just det materialet du behöver. Ett annat exempel kan vara att ni satsar på rekrytering inom ett visst kompetensområde. Då kan jag intervjua någon av era anställda och beskriva den personens väg in i företaget på den avdelningen.

Varför ska man vända sig till dig?
Jag har 20 års arbetslivserfarenhet inom journalistiken med berättelsen som styrka. Jag säljer, fotar och skriver vilket innebär att jag håller i hela tråden från ax till limpa. Om kunden hellre vill ha sin native i filmformat så har jag en väldigt kompetent kommunikationsavdelning som jag jobbar i.

Jimmy Landström

Säljare
0920-26 29 38
070-236 85 64