Berättelser

Att lägga ner tiden och engagemanget för att hitta rätt ord och ton i kommunikationen kan vara avgörande för din affär. Låt oss sköta den biten medan du ägnar din tid åt det du gör allra helst. Våra kreativa experter sätter orden för ditt företag, budskap eller evenemang oavsett plats eller kanal för publicering.

Native

Vi erbjuder möjligheten att tillsammans med oss – i samma miljö som vår nyhetsbevakning, ge läsaren unika berättelser i ämnen som engagerar den målgrupp ni vill nå. Med denna medielösning levererar vi tillsammans äkta läsvärde samt erbjuder er en unik exponering och möjlighet att bygga både varumärke och trovärdighet i er målgrupp.

Vad är en native?

  • En berättelse som engagerar målgruppen.
  • En native ska inte uppfattas som reklam utan som läsvärt innehåll.
  • Tydligt annonsmärkt redaktionellt material som efterliknar samma utformning som resten av innehållet på våra nyhetssajter.

Ingång mobil nyhetssajt

Artikelnivå mobil nyhetssajt

Ingång desktop nyhetssajt

Hej Sabina!

Du jobbar som redaktör, vad gör man då?
Då är man ansvarig för en produkt. I mitt fall så är jag redaktör, och därmed ansvarig, för näringslivssajten och tidningen Norrbottens Affärer. Men parallellt med detta jobbar jag med olika projekt, tidningsbilagor och tv-produktioner.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Variationen ­– ingen dag är den andra lik. Och så tycker jag om att jag hela tiden får lära mig nya saker. Det är stimulerande och utvecklande.

Native är för många ett okänt marknadsföringsbegrepp, kan du förklara det lite närmare?
Javisst! En native är en annons som till sin utformning liknar redaktionellt innehåll och som publiceras på medieföretagets plattform, på sajten eller i papperstidningen till exempel. Innehållet skapas eller kvalitetssäkras av medieföretagets organisation och innehållet kan vara såväl text som bild och rörligt. Även om en native till utseendet liknar en redaktionell artikel så kommer den alltid att vara tydligt annonsmärkt.

Sabina Nilsson

Reporter – ansvarig Norrbottens Affärer
073-032 59 19