Berättelser

Med rätt ord och tonalitet lyckas du med din kommunikation. Vi hjälper dig med allt ifrån kortare texter till artiklar och reportage. Tillsammans hittar vi passande ord och budskap för att ditt företag ska lyckas nå ut. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Native

Vill du berätta om vilken nytta ditt företag gör för era kunder? Vilka behov som kan uppfyllas, vilka problem som kan lösas? Allt med kunden som utgångspunkt. Med en native kan du få ut ditt budskap i en redaktionellt utformad miljö och förmedla en unik berättelse som engagerar läsaren.

En native är en annons som till formen efterliknar innehållet på en nyhetssajt eller den plats du vill synas på. Vi hjälper dig att hitta rätt vinkel, skriva, fotografera, filma och skapa innehåll som bygger både varumärke och trovärdighet i den målgrupp ni vill nå.

Copy

Behöver du hjälp med en annons, en informationstext, en slogan eller ett helhetstänk kring företagets kommunikation? Vi hjälper dig gärna med att sätta rätt ord till rätt sammanhang, oavsett format eller publiceringskanal. Tillsammans hittar vi en stil och ton som passar just ditt företag och hur ni vill kommunicera.

Ingång mobil nyhetssajt

Artikelnivå mobil nyhetssajt

Ingång desktop nyhetssajt

Hej Jimmy!

Du jobbar med försäljning av native, vad är det?
Den nya typen av marknadsföring, så kallad native, handlar om berättelser. I en artikel kan till exempel en kund få berätta om hur de lyckats genom att använda sig av ditt företag, ge tips och råd inom ett specifikt ämne eller framhålla en lyckad medarbetarenkät där du som företag styr innehållet. Den publiceras sedan annonsmärkt i en redaktionell miljö både på webb och print eller enligt önskemål.

Kan du ge ett par konkreta exempel?
Om du vill bygga om din altan i sommar så skulle du uppskatta att läsa om tio tips från en byggfirma som säljer just det materialet du behöver. Ett annat exempel kan vara att ni satsar på rekrytering inom ett visst kompetensområde. Då kan jag intervjua någon av era anställda och beskriva den personens väg in i företaget på den avdelningen.

Jimmy Landström

Säljare
0920-26 29 38
070-236 85 64